Forhandler?

Vårt varemerke Robust™ er en komplett serie med sementbaserte byggevarer og tilbehør, med et visuelt konsept som er lettfattelig for kundene. Markedsundersøkelser har vist at butikkmedarbeidere og forbrukere ofte synes det er vanskelig å finne frem til riktig produkt eller løsning. Dette ønsket vi å gjøre noe med! Vårt sortiment er derfor kompakt og komplett, med få produkter.

For å kunne være konkurransedyktig på pris og samtidig holde antall produkter nede, må hvert produkt ha høy kvalitet og kunne dekke flere bruksområder. Vårt konsept er derfor nøye sammensatt. Vi samarbeider tett med flere ledende produsenter i Vest-Europa for å stadig videreutvikle vår produktserie Robust™.

Forhandler?

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi en unik tilgang til ulike produkter og løsninger innenfor kategoriene mur og overflatebehandling.

Siden vi har færre produkter enn våre konkurrenter,- har vi også et konsept som opptar mindre plass i butikk.  Vårt farge-navigasjonssystem og enkle produktnavn gjør det lett å finne riktig produkt i butikk.

Vi søker nye kjeder og selvstendige forhandlere for vårt sortiment. Kontakt oss for mer informasjon på telefon: 72 60 70 60 eller e-post: kontakt@robustnorge.no

Kontakt

Produktinformasjon:
produkt@robustnorge.no eller
telefon: 72607060

Besøksadresse:
Fossegrenda 30 C
7038 Trondheim
Norway

Lager og produksjon:
Trondheim:
Steinhardt AS (Nor-Lines)
Brattøra, Pir 1, Kai 5.
7010 Trondheim. Norway.

Stavanger:
Forsand Sandkompani AS
Fossanvegen 402
4110 Forsand
Telefon: 51 70 06 70

Telefon: (+47) 72 60 70 60
contact@steinhardt.no
www.steinhardt.no

Kontor og besøksadresse:

Robust lager i Trondheim

Robust produksjon og lager Stavanger

Robust Produkter