fbpx

Vi har forenklet videre og har nå kombinert to primere til en – Robust Primer!

En primer og mørteltilsetning til priming av underlag før avretting, pussing, flisarbeid, slemming, reparasjon mm. Trekker godt inn underlaget og sikrer god heft, forsterker og støvbinder porøse overflater på gulv og vegg både innen- og utendørs. Robust primer erstatter både “Robust Primer Gulv” og “Robust Primer&Tilsetning”

Robust Primer er en diffusjonsåpen primer og tilsetning som benyttes på de fleste underlag for å sikre god heft for påfølgende overflate- behandling på både gulv og vegg. Robust Primer kan benyttes på sugende og ikke sugende underlag som tre, spon, mur, puss, betong, avretting, slemming, keramiske fliser (ikke glaserte) mm. Robust Primer trekker godt inn i underlaget og sikrer god heft, forsterker og støvbinder porøse overflater. Robust Primer benyttes på gulv og vegg både innen- og utendørs.

Robust Primer benyttes også som mørteltilsetning til de fleste sementbaserte produkter som slemming, mørtel og betong. Den forbedrer bruksegenskapene, åpningstiden, elastisiteten og heften til underlaget. Ved bruk i en pussmørtel økes slitestyrke på overflaten. Robust Primer reduserer faren for hurtig uttørking, krymp, riss og oppsprekking. Tilsetningen øker vannavvisningsevnen og tettheten på mørtelen.

Robust Primer kan også benyttes til utblanding av gysing/grunning for å bedre heften til underlaget ved f.eks. gulvstøp. Robust Primer benyttes på gulv og vegg både inne- og utendørs. Ved bruk av Robust Primer som tilsetning i f.eks. Robust Støpemørtel eller Robust Mur&Pussmørtel som blir benyttet i kombinasjon med Robust Impregnering på overflaten, vil dette gi en vesentlig tettere, mer vannavisende og hydrofobert overflate egnet til bruk både over og under bakken.